·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

PROJECTE VORAMAR

EDUCACIÓ 360


L'educació 360 fa referència a tots els serveis, activitats i projectes que tenen lloc més enllà del marc lectiu. A Voramar entenem que les persones som un tot i per això l'acció educativa que es dur a terme fora de l'horari lectiu també està inclòs dins el projecte pedagògic. D'aquesta manera podem garantir una atenció personalitzada de l'alumnat en tot moment.

 

ROSVAL

ROSVAL és el grup de treball de l'escola que s'encarrega de coordinar les activitats que tenen a veure amb l'acció solidària i els voluntariats. Des de ROSVAL s'organitzen campanyes de recollida d'aliments, de roba, de joguines..., així com un grup d'alumnes voluntaris que col·laboren en diferents entitats del barri. També porta a terme l'organització de celebracions especials com la Jornada Solidària, el DENiP o el Dia dels Drets dels Infants. 

ROSVAL és un dels trets distintius de l'Escola Voramar, ja que aporta als i les alumnes una formació que considerem essencial per a formar-los com a persones compromeses amb l'entorn, solidàries i de mentalitat oberta.

ROSVAL = VALORS = VALS OR

 

 

ESPAI DE MIGDIA

L'espai de migdia és un servei que ofereix l'escola  a tot aquell alumnat que escull queda-se a dinar. Inclou l'acompanyament  per part dels educadors en el menjador, en el joc dels patis i l'oferta d'activitats de migdia amb talleristes especialitzats.

Servei de Cuina i menjador

A Voramar disposem de cuina pròpia on s'elaboren els menús de tot l'alumnat seguint les directrius del departament de salut de la Generalitat i sempre revisats per un nutricionista especialitzat. Cada mes els menús es revisen per la comissió de menjador per adaptar-lo a les necessitats i preferències de la nostra comunitat.  

Activitats de migdia incloses en el preu 

Les activitats de migdia estan pensades per reforçar i ampliar l'oferta educativa de l'escola en les àrees més artístiques i culturals. Aquestes activitats s'ofereixen sense cost addicional i són trades per l'alumnat. 

A l'ESO s'ofereix l'aula d'estudi al migdia com espai tranquil per aquell alumnat que vulgui aprofitar per avançar tasques, llegir o dur a terme activitats tranquil·les.

Formulari altes i baixes mitja pensió

 

ACTIVITATS ESPORTIVES

A Voramar l'activitat esportiva es considera una activitat essencial en l'educació i formació de l'alumnat, contribuint a impulsar valors necessaris pel seu desenvolupament.

El principal objectiu de l'activitat esportiva es basa en el respecte cap a un mateix, acceptant capacitats i limitacions,  i el respecte cap als altres (resta de companys, contrincants, arbitres, etc.).  

Iniciació Esportiva   Escacs   Bàsquet i Handbol
Aquesta activitat  té com a objectiu despertar l'interès dels nens i nenes per a la pràctica esportiva. A través de jocs i dinàmiques els infants descobreixen diferents esports i prenen consciència del propi cos alhora que desenvolupen diferents destreses i habilitats.    Aquest esport desenvolupa habilitats i capacitats de gran importància en els infants: atenció i concentració, capacitat d'anàlisi, de memòria, presa de decisions, creativitat, imaginació, raonament lògic, control emocional, empatia, entre d'altres.   L'escola té una llarga tradició en l'ensenyament d'aquests dos esports al nostre alumnat. Els equips, a partir de 3r de primària, participen, en funció de les diferents categories, en les competicions del Consell Escolar Esportiu de Barcelona i en la Federació Catalana de Bàsquet o Handbol.

Catàleg d'activitats esportives 2021-22

Comandes d'equipament esportiu (Bàsquet i Handbol):  http://tuga-shop.com/colectivo/

Per sol·licitar les claus d'accés envieu un correu a jllorach@voramar.cat

 

ACOLLIDA I BIBLIOTECA

Acollida de matí i de tarda

El servei d'acollida té com a objectiu donar cobertura a les necessitats que tenen les famílies fora de l'horari lectiu.

El servei es realitza en dues franges horàries:

  1. a) Acollida de matí entre les 7:30 i les 9:00 (per tot l'alumnat)
  2. b) Acollida de tarda entre les 17:00 i les 18:30 (per alumnes a fins a primer de primària)

L'ús del servei és permanent de dilluns a divendres o per dies individuals en funció de les necessitats de les famílies; en aquest cas, només cal portar l'alumne a l'hora necessària i comunicar-ho a les persones que fan l'acollida.

Formulari altes i baixes acollida

Biblioteca tarda

Per l'alumnat a partir de 2n de primària oferim el servei de biblioteca de tarda de forma gratuïta en horari de 17:00 a 19:00.

 

ACTIVITATS D'ESTIU

Les activitats d'estiu ens proporcionen noves experiències fora del nostre entorn quotidià i ens ofereixen l'oportunitat de generar-nos una nova perspectiva del món que ens envolta, tot generant noves relacions amb altres infants de diferents edats.

L'AMPA i l'escola organitzen el casal d'estiu, el casal Jove i les colònies d'estiu.

CASAL D'ESTIU  

CASAL JOVE

  COLÒNIES D'ESTIU

El casal d'estiu del Voramar és una proposta de lleure vertebrada per un centre d'interès

A través del  joc, de la imaginació i de l'experimentació els infants es relacionen, fan equip, conviuen i aprenen. Ens immergim en una ventura que ens serveix d'excusa per tenir reptes cada dia i objectius cada setmana, fent créixer l'interès i la motivació dels infants i joves per ser creatius i crítics amb el món que els envolta.

 

El casal jove del Voramar està pensat per a gaudir de les activitats a l'aire lliure i de l'esport d'una manera totalment lúdica aprofitant tots els recursos que l'època de les vacances d'estiu ens proporciona. 

 

 

Les colònies d'estiu tenen una durada de sis dies (normalment la primera setmana de juliol) de dilluns a dissabte. 

L'objectiu principal és proporcionar als  infants i joves un espai de convivència únic en contacte amb la natura tot fomentant l'autonomia personal i l'autoconeixement. Conèixer el territori i els seus valors, promoure la capacitat de descobrir, gaudint de les activitats, la interrelació, la convivència i l'amistat, afavorint la cohesió del grup i el treball cooperatiu, tot vivint una experiència única, emocionant i extraordinàriament significativa en el seu desenvolupament personal.

INFORMACIÓ CASAL D'ESTIU 2022

INSCRIPCIÓ CASAL D'ESTIU 2022

 

INFORMACIÓ CASAL JOVE 2022

INSCRIPCIÓ CASAL JOVE 2022

Autoritzacions Casals 2022

 

COLÒNIES D'ESTIU DEL 4 AL 9 DE JULIOL

COLÒNIES PETITS

COLÒNIES MITJANS

COLÒNIES ESO