·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

MATRICULACIO

MATRICULACIÓ


DEMANEU UNA ENTREVISTA I VENIU A CONÈIXER EL NOSTRE PROJECTE !!

Cercar una escola pels fills i filles, esdevé un procés important en la vida de totes les famílies. Trobar una escola que en el seu estil i forma de fer i que en la seva línia educativa,  els pares i mares se sentin convençuts de la decisió presa, és un pas important per a l'educació i desenvolupament personal dels infants.

Des de Voramar volem contribuir en aquesta decisió, presentant-vos la nostra escola i la nostra comunitat educativa a través de la nostra plana Web i aquest apartat on informem de tot el procés de preinscripció de cara al curs vinent. 

La preinscripció per a les etapes d'Educació Infantil de segon cicle, Educació Primària i Educació Secundària està per definir degut a la situació creada pel COV-19. Us mantindrem informat.  Si desitgeu saber sobre l'escola, us informarem del nostre projecte educatiu, les nostres activitats i funcionament i us mostrarem  les instal.lacions, només cal que ens truqueu al  telèfon al 93 225 13 24, o contacteu amb nosaltres per correu electrònic al info@voramar.cat o complimenteu el següent formulari en línia

Pel que fa al Batxillerat Internacional, la matriculació és oberta. Demaneu també informació al T. 935 953 400, per correu electrònic al info@voramar.cat o al següent formulari 

També des d'aquí, us emplacem a que mireu la nostra plana Web on hi ha informació detallada del nostre projecte educatiu i de tot allò que fem com a escola, i sobretot no dubteu en contactar amb nosaltres per a qualsevol informació o consulta que desitgeu fer.

Dossier escola (català)

Dossier escuela (castellano)

Dossier School (English)

Batxillerat Internacional


Arxius: